گر به سلامت پوست‌ و همچنین جلوگیری از پیری پوست‌تان اهمیت می‌دهید، یکی از چیزهایی که باید در روتین پوستی‌تان بگنجانید ماساژ صورت است. تحقیقات و مطالعات بسیاری در این زمینه انجام گرفته که اثبات می‌کنند ماساژ دادن پوست و اجزای صورت باعث کلاژن‌سازی و همچنین حفظ شادابی و سلامت پوست می‌شود.

در این مطلب ابتدا به مزایای این نوع ماساژ می‌پردازیم سپس یک نوع ماساژ شش مرحله‌ای ساده و کاربردی برای صورت را برایتان ارائه خواهیم کرد. در ادامه هم به معرفی انواع و اقسام ماساژورهای صورت خواهیم پرداخت؛ با ما همراه باشید

مزایای ماساژ صورت

یکی از روش‌های خانگی و طبیعی بهبود وضعیت پوست و پیشگیری از پیری ماساژ صورت است. اما این نوع ماساژ دقیقا چه مزایایی دارد و چطور باعث حفظ طراوت و جوانی پوست می‌شود؟ در این بخش از مطلب این مزایا را با یکدیگر مرور می‌کنیم.

۱. بهبود جریان گردش خون

ماساژ به بهبود جریان خون کمک می‌کند و آن را سرعت می‌بخشد. هرچه جریان خون در پوست شما سریع‌تر باشد صورتتان به دلیل دریافت اکسیژن بیشتر شفاف‌تر و شاداب‌تر خواهد بود. مطالعات نشان داده‌اند که یک ماساژ ۵ دقیقه‌ای اگر به صورت روتین و مرتب انجام شود می‌تواند جریان خون را در پوست صورت سرعت بخشیده و سبب درخشش پوست شود.

۲. کاهش استرس

روزهایی که به یوگا یا اسپا می‌روید حس بسیار خوبی دارید؛ ماساژ هم همین کار را بدن و ذهنتان می‌کند. زمانی که صورتتان را ماساژ می‌دهید با فعال کردن سیستم عصبی سمپاتیک استرس کاهش می‌یابد. زمانی که مضطربید و دچار استرس هستید چند دقیقه ماساژ می‌تواند شما را آرام‌تر کند.

۳. سم‌زدایی

ماساژ مایع لنفاوی را حرکت می‌دهد و سموم را از صورتتان پاکسازی می‌کند. سیستم لنفاوی ترکیبی از اندام و بافت‌ها در بدن است که سموم و سایر مواد زاید را از بدنتان دفع می‌کند. تخلیه‌ی غدد لنفاوی باعث درخشش پوست و جوانسازی آن می‌شود.

۴. کند کردن روند پیری پوست و مقابله با چین و چروک

همان‌طور که گفته شد ماساژ می‌تواند گردش خون را بهبود دهد. با افزایش گردش خون تولید کلاژن افزایش پیدا می‌کند. کلاژن پروتئینی است که پوست را محکم نگه می‌دارد و از افتادگی پوست و چین و چروک جلوگیری می‌کند.

۵. تغییر فرم صورت

ماساژ دادن پوست به خصوص در قسمت گونه و همچنین غبغب می‌تواند در طولانی مدت فرم چهره‌ی شما را تغییر دهد. با ماساژ دادن مداوم می‌توانید غبغب‌تان را کوچک‌تر کنید یا گونه‌هایتان را به سمت بالاتر لیفت کنید. همچنین برخی از دستگاه‌های ماساژ که خاصیت چربی‌سوزی دارند می‌توانند چربی برخی از مناطق صورت‌تان را کمتر کنند تا بخش‌های دیگر برجسته‌تر به نظر برسند.

۶. مقابله با آکنه و بهبود سریع‌تر جای جوش و آکنه

علاوه بر افزایش گردش خون که در کاهش آکنه‌ی صورت و بهبود سریع‌تر جای جوش موثر است، روغن‌هایی که در زمان ماساژ استفاده می‌کنید هم می‌توانند نقش موثری در بهبود آکنه و جای آن داشته باشند. موادی مانند روغن درخت چای که خاصیت ضدجوش دارد با ماساژ به بهترین شکل جذب صورتتان می‌شود و از بروز آکنه جلوگیری کرده در بهبود جای جوش هم موثر است.

انواع ماساژ صورت

ماساژ صورت انواع و اقسام مختلفی دارد. اگر به طور کلی با ماساژ آشنایی داشته باشید می‌دانید که این عمل درمانی که در طب سنتی شرقی و میانه آسیا نقش بسیار مهمی را ایفا می‌کند تکنیک‌ها و انواع بسیار مختلف و متنوعی دارد. ماساژ صورت هم انواع و تکنیک‌های مختلفی را در‌بر‌می‌گیرد که به اختصار بعضی از آن‌ها را به شما معرفی می‌کنیم.

پیش از پرداختن به انواع ماساژ بایستی شما را با انواع تکنیک‌های ماساژ هم آشنا کنیم. برای ماساژ دادن صورت‌تان تکنیک‌های مختلفی را هم در اختیار دارید که رایج‌ترین آن‌ها عبارت‌اند از ورز دادن، باد‌کش کردن، ضربه زدن، ماساژ بند انگشتی و ماساژ ارتعاشی.

اگر می‌خواهید صورتتان را به شکل حرفه‌ای‌تر ماساژ دهید می‌توانید به سراغ مرکز‌های حرفه‌ای ماساژ و یا اسپاهای معتبر بروید و یا اینکه با استفاده از ویدیوهای آموزشی ماساژ صورت، برخی تکنیک‌ها را بیاموزید و صورتتان را ماساژ دهید.

ماساژ صورت شیاتسو

این ماساژ چینی، بر پایه‌ی فشار نسبتا بیشتر است و با استفاده از کف دست، بر روی نقاط خاصی از صورت، که به عنوان چاکراهای انرژی شناخته می‌شود، انجام می‌گیرد. این ماساژ، برای تقویت عضلات و در سبب آن، کاهش چین و چروک صورت، کاربرد دارد.

ماساژ صورت سینوس

این نوع ماساژ را خودتان هم می‌توانید انجام دهید. تنها چیزی که لازم است، چند دقیقه ماساژ ملایم و اعمال فشار بر روی قسمت‌های مناسب صورت است. بدن انسان دارای چهار جفت سینوس است که نام هر کدام از استخوان‌هایی که در آن‌ها یافت می‌شود، گرفته شده است. می‌توانید فقط سینوس‌هایی را که شما را آزار می‌دهند ماساژ دهید یا سعی کنید هر چهار ناحیه‌ی سینوسی را ماساژ دهید.

ماساژ تخلیه‌ی سلول‌های لنفاوی

همان‌طور که پیش‌تر در این مطلب به آن اشاره کردیم، سیستم لنفاوی سیستمی است که ضایعات سلولی، ویروس‌ها، باکتری‌ها و مایع‌ها اضافی را از بدن خارج می‌کند. با استفاده از ماساژ، می‌توانید این سلول‌های لنفاوی را از پوست‌تان خارج کنید.

ماساژ صورت کلاسیک

این نوع ماساژ، روتین‌ترین روش ماساژ در سالن‌های زیبایی و ماساژ است. این ماساژ، شامل حرکات آرامی مثل نوازش، ورز دادن و وارد کردن ضربات آرام به پوست می‌باشد و قصد اصلی این ماساژ، افزایش سطح تولید کلاژن برای جوانسازی پوست است.

ماساژ صورت گواشا

این نوع ماساژ برای کاهش التهاب و درد‌های مزمن انجام می‌شود؛ بیماری‌هایی مانند آرتریت و فیبرومیالژیا، و همچنین مواردی که باعث درد ماهیچه‌ها و مفاصل می‌شوند.

در این بخش از مطلب یک مدل ماساژ کلاسیک شش مرحله‌ای را به شما آموزش می‌دهیم. می‌توانید این ماساژ شش مرحله‌ای ساده را به روتین روزانه‌تان اضافه کنید و با روزی پنج دقیقه ماساژ دادن صورتتان از مزایای فوق‌العاده‌ی این ماساژ بهره‌مند‌ شوید. این ماساژ را می‌توانید با دست یا ماساژورهای دستی و یا حتی برقی هم انجام دهید.

آماده‌سازی پیش از ماساژ صورت

  • دست‌هایتان را تمیز کنید و موهایتان را به عقب ببندید.
  • صورت‌تان را با آب ولرم بشویید و خشک کنید.
  • پوست‌تان را مرطوب کنید.
  • یک روغن ماساژ مناسب انتخاب کنید.
  • صورتتان را بخور دهید تا منافذ پوست نرم شود و به نفوذ آسان روغن‌ها کمک کند.
  • از انگشتان خود برای حرکات دایره‌ای استفاده کنید تا صورت خود را به آرامی ماساژ دهید. اگر به دنبال سفت کردن پوست‌تان هستید می‌توانید از حرکات عمیق و تحریک‌‌کننده استفاده کنید. اگر پوست حساس، مستعد آکنه یا چرب دارید، فشار روی پوست‌تان را ملایم‌تر کنید.
  • برای این ماساژ می‌توانید از دستگاه‌های ماساژور فلزی یا انواع رولر هم استفاده کنید.

۱. پیشانی‌تان را ماساژ دهید

بند انگشتان‌تان را بین ابروهایتان قرار دهید و آن‌ها را به سمت خط مو حرکت دهید. این کار را پنج بار تکرار کنید.

۲. ناحیه‌ی چشم را ماساژ دهید

با پوست زیر چشم باید بسیار ملایم رفتار کنید. با انگشت حلقه حرکات نرم و چرخشی بسیار ملایمی را به سمت خارج صورت انجام دهید و هر حرکت را پنج بار تکرار کنید.

۳. گونه‌هایتان را ماساژ دهید

انگشتان‌تان را روی گونه در نزدیکی پل بینی قرار دهید و آن‌ها را روی گونه‌ها به سمت گوش‌هایتان بکشید. این حرکت را پنج بار تکرار کنید.

۴. ناحیه‌ی دهان را ماساژ دهید

با انگشت اشاره و وسط خود یک شکل V ایجاد کنید. انگشتان را طوری قرار دهید که انگشت اشاره بالای لب بالا و انگشت وسط زیر لب پایین باشد. به آرامی فشار دهید و به سمت گوش‌ها بکشید.

۵. چانه‌تان را ماساژ دهید

کف دست‌ها را زیر استخوان گونه قرار دهید و به سمت خط مو ماساژ دهید.

۶. گردنتان را ماساژ دهید

ماساژ صورتتان با گردن به اتمام برسانید. با حرکات عمودی از استخوان ترقوه به سمت صورت خود در جهت رو به بالا پوست را ماساژ دهید.

با توجه به نوع پوست چه نوع روغنی را برای ماساژ صورت انتخاب کنیم؟

برای ماساژ صورتتان باید از یک نوع روغن استفاده کنید که پوستتان در اثر اصطکاک با انگشتان دست و یا ماساژور ملتهب نشود. اما چه نوع روغنی برای چه نوع پوستی مناسب است؟ در ادامه‌ی مطلب به شما خواهیم گفت.

  • اگر پوست خشک دارید، روغن بادام، روغن آرگان و روغن مارولا برای پوست شما مناسب است.
  • اگر پوست شما چرب است روغن جوجوبا و یا روغن هسته‌ی انگور بهترین گزینه‌ها برای شما هستند.
  • برای پوست‌های حساس روغن آلوئه‌ورا، روغن مارینگا و روغن بابونه پیشنهاد می‌شود.
  • برای پوست نرمال روغن آرگان و رتینول پیشنهاد می‌شود.
  • اگر پوست جوش‌دار دارید و یا پوست تان مستعد آکنه است روغن دانه گل رز، روغن انار و روغن درخت چای بهترین انتخاب‌ها برای شما هستند.

ماساژ سنگ داغ کرج-همه چیز درباره‌ی فواید ماساژ سنگ داغ

ماساژ سنگ داغ چه فوایدی دارد و چطور اجرا می‌شود؟-ماساژ هات استون یا ماساژ سنگ داغ

ماساژ ریلکسی کرج -ماساژ ریلکسی چه نوع ماساژی است و چه فوایدی دارد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Explore More

معرفی انواع مختلف ماساژ در کرج و فواید شگفت انگیز آن

معرفی انواع مختلف ماساژ در کرج و فواید شگفت انگیز آن

معرفی انواع مختلف ماساژ در کرج و فواید شگفت انگیز آن

ماساژور خانم شهرک بنفشه کرج/ماساژور آقا شهرک بنفشه کرج-ماساژ در منزل کرج

ماساژور خانم شهرک بنفشه کرج/ماساژور آقا شهرک بنفشه کرج-ماساژ در منزل کرج

ماساژور خانم شهرک بنفشه کرج/ماساژور آقا شهرک بنفشه کرج-ماساژ در منزل کرج

ماساژ درمانی بعد از شیمی درمانی در کرج-ماساژ ضد سرطان کرج

ماساژ درمانی بعد از شیمی درمانی در کرج-ماساژ ضد سرطان کرج

ماساژ درمانی بعد از شیمی درمانی در کرج-ماساژ ضد سرطان کرج